Duizenden creatievelingen maken samen duizenden wollen mutsjes voor speciale smoothies. Hiermee wordt aandacht gevraagd voor eenzaamheid onder ouderen én verzamelt men geld in voor het Nationaal Ouderenfonds.
Eén miljoen ouderen in Nederland zijn af en toe eenzaam, en tweehonderdduizend ouderen zijn zelfs extreem eenzaam. Onze vrienden van Het Nationaal Ouderenfonds helpen deze mensen op allerlei manieren, en brengen ze met elkaar en anderen in contact. 
 
Met activiteiten, gezamenlijke diners en uitjes. Voor deze gezelligheid is uiteraard geld nodig. Een belangrijk deel van de opbrengst van dInnocent drinks smoothies wordt jaarlijks geschonken aan het Nationaal Ouderenfonds. Ook pipoos doet mee aan deze ludieke actie.

In de pipoos winkels vind je alle informatie over de actie en de pipoos winkels zijn het officiële inleverpunt voor alle creaties. Tot 7 december a.s. kun je je creatie inleveren! Uiteraard heeft pipoos alles in huis voor het haken of breien van je mutsje(s). Wij wensen iedereen veel haak en breiplezier!
 
 
 
Wil je meer weten? Kijk voor uitgebreide informatie op:
 
Bekijk hier onze garen: